Εγγραφή παιδιών

Βασικές πληροφορίες

Ο ετήσιος κύκλος σπουδών διαρκεί 34 εβδομάδες και αντιστοιχεί σε 102 ώρες διδασκαλίας, δηλαδή 3 ώρες την εβδομάδα.
Τα μαθήματα προσχολικής και σχολικής ηλικίας διεξάγονται στο δημόσιο συγκρότημα Α’βάθμιας εκπαίδευσης EP de Mon-Repos, avenue de Béthusy 12, 1205 Lausanne. Ημέρες μαθημάτων: Τετάρτη απόγευμα ή Σάββατο.
Για τα μαθήματα στο σχολείο Haut-Lac της περιοχής του Vevey, περισσότερες πληροφορίες προσεχώς. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την κα Άννα Αθανασάκη, διευθύντρια του σχολείου μας.

Τα ετήσια δίδακτρα ανέρχονται σε CHF 950. Συμπεριλαμβάνεται η γραφική και διδακτική ύλη, καθώς και η συμμετοχή σε ποικίλες δραστηριότητες ση διάρκεια του έτους (χορό, θέατρο, παρατηρησιακή αστρονομία, κ.ά.), χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Τα δίδακτρα καταβάλλονται ως εξής: CHF 150.- κατά την εγγραφή, CHF 400.- έως τις 30.09.2022 και CHF 400.- το αργότερο έως 20.12.2022 ή ολόκληρο το ποσό κατά την εγγραφή.
To τρίτο παιδί της ίδιας οικογένειας έχει έκπτωση 50%.

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε τους όρους εγγραφής. Είμαστε στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις. Γράψτε μας στο: ellinika.melissa (at) gmail.com ή επικοινωνήστε τηλεφωνικώς με τη διευθύντρια του σχολείου, Δρ Άννα Αθανασάκη, που θα χαρεί να σας ενημερώσει αναλυτικά για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του σχολείου μας και να απαντήσει σε κάθε ερώτησή σας.

Έναρξη μαθημάτων: Τετάρτη 24 Αυγούστου και Σάββατο 27 Αυγούστου 2022.

Για τον καλύτερο προγραμματισμό των τμημάτων, παρακαλούνται οι γονείς να προβούν στην εγγραφή των παιδιών το συντομότερο δυνατό. Ωστόσο, εγγραφές θα γίνονται δεκτές και στη διάρκεια του σχολικού έτους και το ύψος των διδάκτρων θα υπολογίζεται ανάλογα με τον υπολειπόμενο χρόνο φοίτησης.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial